Вт, 2024-03-19, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


В Адміністрації президента України не розглядають можливості перенесення процедури підписання угоди з Євросоюзом на 2014 рік та розраховують встигнути з виконанням усіх зобов’язань до саміту у Вільнюсі в листопаді.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

 

Телевизионный ведущий программы о книгах на ТВ рассказал, чем руководствуется при выборе автора или книги, а также похвастался, что ему наконец-то удалось купить Mitsubishi L200 б/у в Москве.

 
На спеціальній нараді у президента Віктора Януковича, що відбувся незабаром після його переговорів з російським колегою Володимиром Путіним, було ухвалено низку принципових рішень, які раніше стримували прогрес у переговорах з Міжнародним валютним фондом.

 

 

 

 

Ведущей культурной передачи на телевидение во время интервью похвастался, что ему удалось выгодно купить Киа Рио с пробегом благодаря специализированному порталу.



Якщо "Газпром" продовжить формально ставитися до відносин з Україною у питаннях газу, Київ припинить страхувати російських колег у питаннях транзиту газу до Європи.



Главной целью любого арендатора является сдать жилье, чем быстрее, тем лучше. Самый легкий способ достижения такой цели – скинуть плату за аренду квартиры.



Міжнародний аеропорт Лос-Анджелеса відклав 746 рейсів через стрілянину, що відбулася напередодні.Станом на 21:00 за місцевим часом, третій термінал аеропорту, в якому сталася стрілянина і досі закритий.

 

 

 

 

Сначала он просто читал книги. Потом стал читать "профессионально". Сергей - блоггер, публицист, редактор сайта, а с недавних пор - еще и ведущий новой, редкой для телевидения программы, книжного обозрения.




Судово-почеркознавча експертиза підпису депутата від "Батьківщини" Ігоря Бриченка здійснена з грубим порушенням нормативних документів.


Департамент градостроительства и архитектуры КГГА приглашает всех желающих присоединиться к общественному обсуждению реконструкции и функционального назначения Контрактовой площади.




3 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +13...+15 градусів.


Федерація футболу України підтверджує, що готова надати допомогу ФК «Арсенал». Не дивлячись на те, що генеральний директор клубу Віктор Головко використовує образливі вирази на адресу Національної федерації.


Підконтрольна одному з наймолодших в Україні мультимільйонерів Сергію Курченкові компанія ВЕТЕК-Медіа підписала угоду з Медіа Групою Україна (входить до складу групи СКМ Ріната Ахметова) про придбання частки Медіа Групи Україна .




Американська влада конфіскувала палац екс-прем'єр-міністра України Павла Лазаренка в місті Новато, Каліфорнія.




Молода українська письменниця Олена Герасим’юк відмовилася від президентського гранту на видання збірки її поезій.




Экс-президент Украины Леонид Кравчук призвал как можно скорее "развестись" с Россией и "вступить" в брак с Европейским Союзом.



Одне з ключових рішень - згода президента на значне (до 60%) підвищення тарифів на газ для населення. Але не для всіх споживачів.




Перемогу команді Віталія Кварцяного, що перервала 2-матчеву серію з поразок і чотирьох ігор без перемог, приніс дубль нападника Редвана Мемешева.