Вт, 2024-03-19, 07:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



82% опрошенных хотели бы работать за рубежом, 5% уже воплощают эту идею в реальность, а 13% респондентов совершенно в этом не заинтересованы.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-11-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Каждый из предпринимателей сталкивался с проблемой оживления продажи товаров, сбыт которых переживает застой, снижения сезонных колебаний продажи товаров, создания барьеров для конкурентов.




Міжнародний освітній центр Education First опублікував індекс володіння англійською мовою, до якого вперше потрапила Україна.

 

 

Как снять квартиру в крупном городе? Такой информацией, безусловно, не отказался бы владеть любой приезжий из другого населённого пункта. Не важно, студент это, иммигрант или вовсе супружеская пара.

 

 





На підприємстві депутата від "Батьківщини" Ірини Луценко у середу відбуваються обшуки. Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту.



7 листопада в Києві хмарно з проясненнями, вночі й вранці дощ, вдень без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +9...+11 градусів.




Попасть на станцию можно по подземным переходам: два находятся возле расположенного рядом ТРЦ, еще два — на четной стороне проспекта Академика Глушкова.



Їхнє листування 1992 – 2002 рр. супроводиться докладними коментарями О. Забужко, а також підбіркою з їхніх творів, які обговорюються в листах.


У вівторок вранці в офісі Вадима Рабиновича відбулася зустріч власника клубу і представника трудового колективу команди, Віталія Реви.




Якщо євроінтеграцію України буде зірвано, наступним кроком має бути імпічмент президента. Про це заявив народний депутат від УДАРу Тарас Кутовий .



Во время концерта сотрудники саратовской УФМС провели внеплановую проверку и выяснили, что в состав «Океана Ельзи» входит девять человек, не оформивших разрешение на работу в РФ.




Оппозиция пригласила руководителей миссии Европарламента на заседание Верховной Рады в четверг, когда будут голосовать "законы Тимошенко".



У Донецьку на стадіоні "Донбас Арена" завершився поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому чемпіон України "Шахтар" приймав бронзового призера німецької Бундесліги - леверкузенський "Баєр".