Вт, 2024-03-19, 09:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



«Впоследствии репрессии ожидают тех, кто репрессировал Юлю и на тех, кто репрессировал тех, кто репрессировал Юлю», — резюмировал Дмитрий Корчинский.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Душевые кабины чаще всего используются в небольших помещениях, поэтому они могут стать прекрасной альтернативой ванне. В них воды используется гораздо меньшее количество, чем в ванне.



Представитель мониторинговой миссии Европейского парламента Александр Квасьневский не увидел у руководства Украины стремления к интеграции с Евросоюзом.



9 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +13...+15 градусів.


Усі положення угоди про "відкрите небо" між Україною і ЄС повинні набути чинності не пізніше 2015 року. Про це 7 листопада заявив директор департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державної авіаційної служби Сергій Коршак.



Представники Європейського парламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс також приїхали в будівлю Верховної Ради України. Кваснєвський і Кокс пройшли повз журналістів без коментарів.



З початку вересня в Сарненському районі Рівненської області було зареєстровано 559 випадків захворювань на кір, серед яких 507 випадків серед дітей, у тому числі 315 у школярів.


Щороку в Києві відбувається понад 100 вбивств і замахів. За даними Головного управління МВС Києва, за дев'ять місяців цього року було скоєно 64 таких злочини - трохи більше семи в місяць.




Кандидатка в депутати від Радикальної партії Олега Ляшка по 223 округу Вікторія Шилова обманює киян, розповідаючи, що вона киянка та виступає проти Партії регіонів.


Глава британської контррозвідки Ендрю Паркер заявив, що розвідслужби країни захищають "свободу і демократію". Вперше в історії глави всіх трьох розвідслужб Великобританії дали свідчення перед комітетом парламенту з розвідки і безпеки.




Україна розраховує одержати 1,2 млрд євро від міжнародних фінансових організацій і інституційних інвесторів у 2014 році.


Київське «Динамо», попри безглузде вилучення нападника Мбокані вже на старті матчу, у Швейцарії переграло команду «Тун» – 2:0. До обох м’ячів причетний Андрій Ярмоленко.