Вт, 2024-03-19, 04:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Сьогодні в Києві відбулася офіційна церемонія зважування учасників завтрашнього вечора боксу, головною подією якого стануть бої Олександра Усика і Феліпе Ромеро (16-7-1, 11 КО), а також В'ячеслава Узєлкова (29-3, 18 КО) і Джейдона Кодрингтона (21-3, 17 КО).
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Юлія Тимошенко заявила, що прийме будь-яку пропозицію з боку місії Кокса-Кваснєвського, "якою б важкою вона не була", заради підписання угоди про асоціацію України з ЄС на саміті у Вільнюсі 28-29 листопада.




10 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +11...+13 градусів.


Вспышка высшего класса мощности была зафиксирована накануне. Ее источником была активная область 1890, расположенная близко к центру солнечного диска.



Підвідомчі підприємства держконцерну "Укроборонпром" незаконно розпоряджаються бойовою технікою і зброєю.




Янукович веде торг із Путіним щодо зниження ціни на газ і отримання кредиту в обмін на відмову від Угоди про асоціацію України з ЄС.



Странный запах, который ощутили вчера вечером жители в Святошинском районе и на Нивках в Киеве, оказался ничем иным, как одорантом, попавшим в воздух во время закачки на ГРС №12.




Береговая охрана Греции 8 ноября задержала судно под флагом Сьерра-Леоне с нелегальным грузом оружия. Судно шло из Украины.




В субботу, 9 ноября, состоятся три матча 16-го тура украинской Премьер-лиги. Встречи пройдут в Луганске, Полтаве и Ужгороде.