Вт, 2024-03-19, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Вибачте, це називається мутити воду. Люстрація - це не ті, хто був комуністом, люстрація - це ті, хто був завербований КДБ", - сказала письменниця.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известная хореограф во время беседы поведала, что ее дочь очень любит читать. Именно поэтому она ей недавно купила интересные электронные книги Киев в онлайн-магазине.




Представители оппозиции решили провести в Киеве 24 ноября акцию в поддержку европейского будущего Украины.



Успешная хореограф вовремя интервью призналась, что очень рада тому факту, что магазины в Украине доступны всем даже онлайн.


14 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі й вранці невеликий дощ, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +5...+7 градусів.




Румунію і Болгарію не приймуть до Шенгенського простору в 2014 році. Про це заявив голова Єврокомісії /ЄК/ Жозе Мануель Баррозу.


До парламенту прибули керівники місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Кваснєвський. На запитання журналістів, як проходять їхні переговори з представниками української влади, Кваснєвський відповів: "Спокійно. Дайте нам попрацювати".




Неймовірний цинізм. У цей же час біля кас організована група спекулянтів викупила практично всі найдешевші квитки з числа тих 3 тисяч, які надійшли у вільний продаж.



Посланці Європарламенту Пет Кокс і Олександр Кваснєвський у вівторок ввечері, 12 листопада, вилетіли в Україну. "Це остання спроба взяти участь у вирішенні проблеми Тимошенко".



Міністерство фінансів України в наступному році планує розмістити казначейські зобов'язання серед населення та залучити до Держбюджету 2,6-3 мільярда гривень допомогою цього інструменту.



14 журналістів українського Forbes у вівторок написали заяви про звільнення через "намагання змінити редакційну політику". Про це повідомив шеф-редактор Forbes Борис Давиденко.




Тепер український гурт без проблем продовжує свій гастрольний тур Росією.



Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко зібрав керівників підконтрольних йому підрозділів федерації і повідомив їм про те, що за станом здоров'я він написав заяву про відхід зі свого поста.


Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що порушення кримінального провадження стосовно її захисника Сергія Власенка ставить під удар перспективу підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом.