Вт, 2024-03-19, 10:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Вомак, недавно заключившая контракт с "Кремлевским балетом", сказала в заключение , что не собирается выяснять отношения с бывшим руководством через суд, а "хочет забыть происшедшее как страшный сон".
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Если вы решили купить себе надежный тостер по выгодной цене, то поможет вам совершить данную покупку магазин Foxtrot.com.ua в Украине, который даже доступен онлайн в Интернете.




К покупке швейной машинки нужно подходить очень ответственно, заранее выбрав место приобретения, модель и бренд.




15 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +5...+7 градусів.




В Італії проживає 225 тисяч громадян України. За іншими даними, вихідців з України на півострові щонайменше півмільйона.


Роботу культового американського художника Енді Воргола, народженого в сім'ї закарпатських українців, що емігрували до США, "Аварія срібної машини (Подвійна катастрофа)" 1963 року продано на торгах аукціону Sotheby's в Нью-Йорку за 105,45 млн доларів.



За словами Нуланд, характер політичних та громадських дискусій в країні свідчить про те, що широкі верстви суспільства хочуть бачити Україну в Європі, і більшість політиків розуміє переваги європейського шляху.



Украина расположилась на 23-м месте в рейтинге стран, уязвимых к стихийным бедствиям (всего их 181). Рейтинг составила немецкая организация Germanwatch.



Перший Президент України Леонід Кравчук переконаний, що Україна є надзвичайно важливою для політичного майбутнього Європи, відтак ЄС має перейматися проблемами нашої держави.



Європейським сподіванням зманити Україну з орбіти Москви за допомогою договору про вільну торгівлю та перспективу членства в ЄС було завдано удару, констатує західна преса.


В наше время каждое современное предприятие распечатывает множество различных документов, а также другой информации. Именно поэтому очень трудно представить себе компанию без принтера. Однако, покупка новых картриджей из-за частого использования принтеров, съедает значительную часть бюджета фирмы




Робот-чистильник вчинив "самогубство" в одному з австрійських будинків, згорівши під час спроби почистити розжарену плиту.




Режисерську версію художнього фільму "Депеш Мод", зняту за однойменним романом українського письменника Сергія Жадана, показали у Харкові.



Опозиція оголосила акцію на 12.00 24 листопада у Києві із закликом до громадян прийти і підтримати одну вимогу до Януковича: підписати Угоду про асоціацію з ЄС на Вільнюському саміті "Східного партнерства".