Вт, 2024-03-19, 06:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Американська академія кіномистецтв у суботу вручила почесні премії "Оскар" за видатні заслуги у кінематографі актрисі Анджелі Ленсбері, коміку Стіву Мартіну, художнику по костюмах П'єру Тозі.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-11-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




18 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +5...+7 градусів.



Міністерство юстиції з 5 листопада дозволило Міністерству доходів і зборів України (Міндоходів) використовувати в роботі поліграф, відомий також як детектор брехні.



Вулиці міста затоплені, автомобілі практично пішли під воду. Всі освітні установи в столиці Сайдовской Аравії закриті.




Приближается 80-я годовщина Голодомора в Украине. И с каждым днем ​​все активнее украинцам навязывают тезис, что никакого голодомора в нашей стране не было.



В Ялте на этой неделе 40 человек поступили в инфекционное отделение городской больницы №1 с проявлением острой кишечной инфекцией, среди них есть и дети.



В стартовом матче четвертого сезона Всемирной серии бокса (WSB) «Украинские атаманы» принимали команду «Американские нокауты» со счетом 4:1



В Москве открылся учредительный съезд партии сторонников оппозиционера Алексея Навального "Народный Альянс". Это уже второй учредительный съезд партии, которой ранее отказывали в регистрации.




Одружені батьки і народжені у шлюбі діти - таке традиційне уявлення про сім'ю. Але нещодавно Федеральне статистичне відомство Німеччини оприлюднило цікаві дані.



Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський вважає, що несвоєчасне виконання Україною умов для підписання угоди про асоціацію з ЄС підриває довіру до неї.