Вт, 2024-03-19, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Курьезным случаем обернулась торжественная церемония встречи президента Азербайджана Ильхама Алиева в Киеве.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




19 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.



Запрошення від податкової нібито вже отримали Ані Лорак, Таїсія Повалій та інші. Названі артисти не підтвердили це, а от футболіст Андрій Воронін, який також фігурує в списку, зізнався, що отримав листа від Податкової.




Звільнення - частина програми реформування армії, яка до 2017-го стане повністю контрактною.



За 9 місяців 2013 року "ПриватБанк" перерахував до бюджету понад 1 млрд 746 млн грн, що можна порівняти з річними бюджетами таких українських міст, як Луганськ і Тернопіль, разом узятих.




Експерти в галузі штучного інтелекту прогнозують, що менш ніж за п'ять років офісних працівників зовсім не залишиться, а людину повністю замінять машини.



Сьогодні, 18 листопада, представники опозиції і парламентської більшості знову спробують домовитися про схвалення законопроектів, необхідних задля підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.



Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ сьогодні, 18 листопада, у Брюсселі обговорить готовність України до підписання Угоди про асоціацію на Вільнюському саміті "Східного партнерства".




Обнаруженный недавно в столице склад труб из чернобыльской зоны может оказаться лишь первой крупной находкой из зараженного региона.



«Киевводоканал» предупреждает о возможном ухудшении качества питьевой воды в трех районах столицы из-за попадания ливневых вод из Вышгорода в Днепр.




Український боксер суперважкої ваги В'ячеслав Глазков здобув перемогу в 10-раундовому рейтинговому поєдинку з американцем Гарреттом Вілсоном.