Вт, 2024-03-19, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

С 19 по 23 ноября во Вроцлаве начнется V Фестиваль независимой белорусской культуры, в котором примут участие художники, дизайнеры, актеры, режиссеры и музыканты из Беларуси.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наши дни многие современные люди ищут возможность немного развеяться и расслабится по вечерам, а особенно в холодные, сырые и дождливые дни.


Россия ужесточает требования к квалификации иностранных граждан, прибывающих на работу в Россию из стран — членов ВТО. Тем, кто не впишется в данные требования, в трудоустройстве на территории России будет отказано.




20 листопада в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +6...+8 градусів.




До Верховної Ради України прибув Штефан Фюле. Він пройшов кулуарами в сторону кабінетів керівництва парламенту.



Правоохоронці спіймали 25-річну мешканку міста Червонограда Львівської області на шахрайстві.




«Уже договорились до того, что правительство, оказывается, не может составить бюджет без решения вопроса евроинтеграции», - заявил Кличко.




Согласно отчету, Украина сделала уже значительные шаги на пути к упрощенному визовому режиму с Европой.




Якщо Угоду про асоціацію з ЄС не буде підписано, люди вимагають відставки президента і розпуску Верховної Ради. Свої звернення активісти передали президентові.



Рада ЄС із закордонних справ на засіданні в понеділок у Брюсселі не ухвалила остаточного рішення щодо того, чи підписувати Угоду про асоціацію з Україною на Вільнюському саміті 28-29 листопада.




Головний тренер збірної України Михайло Фоменко дав прес-конференцію напередодні найважливішого поєдинку проти збірної Франції.