Пт, 2024-04-19, 21:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На Майдане Незалежности раздают листовки со следующим содержанием.ЩО І ЯК РОБИТИ? ПРОСИМО ПРО ПОШИРЕННЯ!
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Путін прямо-таки в диявольській манері запропонував тристоронні переговори про долю України, ніби на дворі 1939 рік і території можна ділити подібно до того, як це колись зробили Гітлер і Сталін.



Кипрей, известный в народе, как иван-чай – травянистое растение с розовыми цветками. Это растение широко применимо в кулинарии и медицине и обладает полезными свойствами.




23 листопада в Києві хмарно, дощ, вдень невеликий дощ, місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +7...+9 градусів.





У Китаї з'явилися семінари з інтерпретації рішень пленуму Комуністичної партії Китаю, який проходив з 9 по 12 листопада в Пекіні.




У ГУВС Бішкека вперше в історії киргизької міліції створено відділ з протидії злочинам проти громадської моральності.




Міністр розвитку Данії Крістіан Фріїс Бак йде у відставку через скандал з розтратою коштів Інституту всесвітнього зеленого зростання зі штаб-квартирою в Південній Кореї.



Організація із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) пропонує приватним компаніям взяти участь у роботах зі знищення сирійської хімзброї, від яких уже відмовилася влада Албанії та Норвегії.


Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, на своєму засіданні 21 листопада, ухвалив виключити київський "Арсенал" з чемпіонату Прем'єр-ліги, а дніпропетровський "Дніпро", за неявку на матч з "Чорноморцем", виключити з Кубка України.




В социальных сетях появляются призывы всем присоединяться к митингующим. Люди обращаются к Майдану со словами: "Киев, мы с тобой!".




Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада зібралися на Майдані Незалежності в Києві.