Пт, 2024-03-29, 15:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Три улицы затопило в городе Ирпень под Киевом вследствие дождливой погоды.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Карпаты" с 19-ю очками поднялись на 10 место, у "Металлурга" - 23.



Лозовой: "Регионалы" обнаглели до того, что скупают людей открыто. В квитанции за пайки указано: "Получатель: Бадаев/подарки".



Выход проевропейски настроенных граждан на Евромайдан в Киеве и на улицы других украинских городов изменил тональность заявлений политиков Евросоюза.



У різних містах України проходять мітинги через рішення Кабміну зупинити підготовку до угоди про асоціацію. Кількість мітингувальників у Львові о 21:00 склала близько 10 тисяч осіб.



Олімпійський вогонь ігор у Сочі побував на дні озера Байкал - найглибшого озера у світі. Правда, для цього обрали одну з найбільш мілководних точок.



Міністри закордонних справ з країн-посередників на переговорах щодо ядерної програми Ірану знову збираються в Женеві на тлі чергових чуток про ймовірне підписання угоди з Ісламською республікою.



Cьогодні, 23 листопада, в Україні 80-і роковини Голодомору 1932-1933 років. За даними Громадського комітету зі вшанування пам’яті жертв Голодомору, у Києві відбудуться пам’ятні заходи.



Что наша жизнь — игра. Фраза классика, которая помогает попроще относится к жизни. Именно поэтому многие люди даже в самые сложные моменты жизни пытаются себя подбодрить — это всего игра.



Держсекретар США Джон Керрі не поїде в Україну на засідання ради міністрів закордонних справ ОБСЄ 5-6 грудня поточного року, заявили в Держдепі в п'ятницю, 22 листопада.



Київ ще не поінформував Брюссель офіційно про рішення призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію.Про це заявив європейський комісар Штефан Фюле.