Вт, 2024-03-19, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




До юнаків було застосовано грубу фізичну силу, їх кинули в калюжі й побили ногами та кийками, каже правозахисник.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


26 листопада в Києві хмарно, мокрий сніг, удень невеликий мокрий сніг, уночі місцями налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.


"Батьківщина" закликає ЄС та США ввести персональні санкції проти посадовців, які дають незаконні вказівки розганяти мирні мітинги. Про це у понеділок , 25 листопада, заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



Опозиція внесла до Верховної Ради проект постанови "Про відповідальність Кабінету міністрів України" у зв’язку з ухваленням ним рішення про призупинення підготовки до укладання Угоди про Асоціацію з ЄС.




Колишній президент Польщі Лех Валенса готовий приїхати в Україну як посередник задля примирення політичних груп на шляху у Європу.




24 листопада учасники стотисячного мітингу на підтримку євроінтеграції ухвалили резолюцію, в якій перерахували свої вимоги.



24 листопада, в Києві пройшла акція, яка зібрала небувалу кількість учасників: понад 100 тисяч осіб виступили проти рішення Кабінету міністрів про відмову від підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.



Устали от начальства и походов на работу или же просто ищите источник дополнительного дохода, тогда вам непременно понравится работа в Интернете, заработок на просмотре рекламы - заработать может каждый!



У неділю, 24 листопада, у Варшаві відбулася акція на підтримку Євромайдану. Акція розпочалася о 13.00 біля посольства України у Республіці Польща.


По результатам социологического опроса удалось установить, что почти каждый второй пользователь интернета в нашей стране проводит в сети порядка 5-6 часов в день, а оставшиеся посещают интернет чуть реже.