Пт, 2024-04-19, 19:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



1 грудня, в річницю Референдуму про незалежність України, о 12:00 ми прийдемо на Майдан, ми проведемо народне віче і спільно визначимо свої подальші дії.  Це – початок очищення української влади.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-11-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Оргкомітет Євромайдану оголосив зібрання на Майдані Незалежності о 19:00, під час якого буде запропоновано подальший план дій у зв’язку з непідписанням угоди про асоціацію у Вільнюсі президентом Віктором Януковичем.




Тысячи жителей Львова и Киева вышли на улицы, чтобы принять участие в создании живой цепи от Киева до границы с Европейским союзом.



По словам Арсения Яценюка, "можно сказать, что Янукович теперь может сменить фамилию на Лукашенко": "Именно по такому пути он хочет двигаться и именно такое будет происходить в Украине".




30 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +2...+4 градуси.




Святослав Вакарчук, лідер "Океану Ельзи", привітав усіх присутніх на #Євромайдані.




В українців почнуть відбирати гривні, які раніше були «помічені» як викрадені.




Дії координують молоді хлопці з раціями і в жилетах з написом "Партія регіонів”. З'явились прапори Партії регіонів, Криму, є російський триколор і червоний прапор.




Киевское «Динамо» с треском проиграло матч 5-го тура группового этапа Лиги Европы против «Генка» в Бельгии — 1:3.



Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям бути обережними та проявляти підвищену пильність в Таїланді, який охопили масові акції протесту.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Литви Даля Грібаускайте поспілкувалися 28 листопада з президентом України Віктором Януковичем перед робочим обідом з главами держав і урядів у Вільнюсі.