Пт, 2024-03-29, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В 2002 году «Витязь» участвовал в специальной операции по освобождению заложников, захваченных в театральном центре на Дубровке чеченскими террористами.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 


Київська міська державна адміністрація подовжила роботу столичного метрополітену на 1 годину.

 

Міністри закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та Швеції Карл Більдт оприлюднили спільну заяву щодо подій в Україні .

 


Просьба ко всем киевлянам принести теплую одежду и еду для тех, кто будет ночевать на Майдане. Место сбора - вход в Дом профсоюзов.

 


Во время сегодняшних событий на Банковой, помощника Петра Порошенко поранили ножом «титушки». Об этом заявил Порошенко на пресс-конференции в Доме профсоюзов.

 


Як відомо раніше опозиція заявила, що сутички під Адміністрацією президента - провокація влади. Адже опозиція проводить мирну акцію.

 


У дворі Адміністрації Президента і на Банковій знаходиться близько 2 тисячі молодих людей в масках, у багатьох з яких балончики зі сльозогінним газом, камені, прути.

 


Лидер фракции Батькивщина Арсений Яценюк заявляет, что оппозиция будет стоять на Майдане независимости до тех пор, "пока требования украинского народа не будут выполнены".

 

2 грудня в Києві хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг з дощем, вітер північно -західний, 7-12 м / с, пориви 15-20 м / с, температура повітря вночі +1 ... +3 градуси.

 


Президент Польши Бронислав Коморовский прибыл на митинг, который в воскресенье, 1 декабря, проходит на Майдане Независимости в Киеве.

 

По данным ВО «Батькивщина» в акциях протеста в Киеве принимает участие более 500 тысяч человек. Об этом в воскресенье, 1 декабря, сообщает пресс-служба политсилы.

 


Засідання РНБО щодо ситуації в Україні Віктор Янукович провів у Межигір’ї. Там знаходиться його штаб: на Банкову виїжджати побоюється.

 


Польща, яка вступила в Євросоюз в 2004 році, отримала за тринадцять років підготовки до приєднання до євроспільноти менше 6 мільярдів євро.


 


Ми вимагатимемо від міжнародних спортивних федерацій довічної дискваліфікації тих спортсменів, хто буде задіяний в бійках і провокаціях.

 
После разгона Евромайдана лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук обратился к украинцам, в первую очередь - к жителям Востока и Юга Украины. Он призвал жителей Украины не молчать и забыть о противостоянии.

 


Чиновник всегда более криминогенен, чем бизнесмен, потому что может улучшить свое материальное положение исключительно за счет незаконной деятельности.

 


Розгін Євромайдану занепокоїв духовенство через виявлену правоохоронцями невиправдану жорстокість щодо мирних демонстрантів.

 
Дітей бити не можна. За будь-яких обставин. Тим більше дітей, які нічого поганого не робили. Які б причини не вигадували, не можна цього робити. Це діти, це наше майбутнє. Влада, яка це робить, заслуговує найбільшої ганьби.