Пт, 2024-03-29, 06:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Лидер партии УДАР Виталий Кличко считает, что для разрешения политического кризиса в Украине недостаточно отставки Кабинета министров, а необходима полная перезагрузка системы государственной власти.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"КиївЕкспоПлаза” – найбільний в Україні виставковий центр. Всіх, хто потребує ночівлі просимо звертатися до нашого експоцентру за номером: (044) 461 99 21".




3 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі й вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, вдень -1...+1 градус.



Голова Комітету у закордонних справах Європарламенту Ельмар Брок (ХДС), висловився на користь якнайшвидшого проведення президентських виборів в Україні.


Акції пройшли у Барселоні, Парижі, Стокгольмі, Осло, Мурсії (Іспанія), Франкфурті-на-Майні, Торонто, Вашигнтоні, Нью-Йорку, Атланті, Філадельфії, Албані, Гартфорті (США).


У Єврокомісії й у керівництві однієї з великих європейських держав заявили, що не вірять у можливість підписання УА доти, доки в Україні не зміниться президент.

Лидеры парламентской оппозиции Арсений Яценюк, Виталий Кличко и Олег Тягнибок выдвинули спикеру Владимиру Рыбаку ультиматум. Оппозиционеры потребовали отставки Николая Азарова и покинули заседание согласительного совета Верховной Рады.




Опозиція повідомила владу про безстрокову зустріч із виборцями народних депутатів на Майдані Незалежності, на Європейській площі, біля Верховної Ради, в Будинку профспілок та КМДА.



Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен звернувся до української влади та учасників акції протесту із закликом утриматися від застосування сили.



Суми - Центром уваги мітингувальників та журналістів стала дитина, яка високо тримала аркуш паперу з написом: "Дядя Вітя! Я віддам тобі мою улюблену шапку, тільки тікай з моєї країни!".




Певна кількість мітингарів з іншого боку КМУ чергує біля під'їздів Кабміну. Поруч стоять чиновники, які прийшли на роботу, але не можуть потрапити всередину будівлі.



Ніч пройшла спокійно, площу обнесли імпровізованою загорожею із металевих щитів та частин ялинки і ковзанки, вздовж її периметру стоять активісти.




Під час штурму АП постраждав оператор телеканалу Євроньюз, який перебував на місці подій. На нього напали представники спецпідрозділу "Беркут”.



Фашисты нападают в четыре часа утра. Те в четыре, и эти в четыре часа. Кто это, как не фашисты? И суд, который запретил акции в Киеве, тоже в четыре.