Пт, 2024-03-29, 11:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



С каждым днем Майдан Независимости каждый раз больше превращается в крепость, которая готовится к штурму. Ее стены растут и растут, увеличивается и количество желающих их защищать.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле завітав до мітингувальників на Майдані Незалежності.





Удары наносят многие из пробегающих мимо "беркутовцев". Человек на земле перестал закрываться от ударов и даже шевелиться.




Сегодня будет сыгран последний матч чемпионата Украины в 2013 году. Вернее, доигран.




Полковник Сергей Кусюк - заместитель командира столичного "Беркута", не под следствием.




Журналісти та небайдужі дізналися і виклали фото декількох силовиків, причетних до побиття журналістів і мирних мітингувальників.




Європейський Союз готовий відмінити візи для громадян України після того, як українська влада виконає висунуті для цього "технічні умови".




У Києві після розгону Євромайдану і штурму Адміністрації президента зникли понад 30 людей. Станом на ранок 4 грудня список зниклих безвісти містить щонайменше 33 прізвища.




Мітингувальники в Таїланді взяли паузу в боротьбі з урядом - услід за владою вони оголосили перемир'я на час святкування дня народження короля Пуміпона Аудльядета.




С митинга Партии регионов, который уже второй день проходит в Мариинском парке у здания Верховной Рады, не выпускают людей.




5 грудня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +2...+4 градуси.



Министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский считает, что Украине не следует ожидать от Европейского Союза оперативного предоставления "миллиардов евро" помощи.




Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Пан Гі Мун, за його словами, уважно слідкує за перебігом подій в Україні.


Близько 500 студентів Київського національного університету ім. Шевченка вирушили від пам'ятника Шевченку біля червоного корпусу вузу до Міністерства освіти і науки для того, щоб вимагати відставки міністра Дмитра Табачника.




"Ми спостерігаємо за подіями в Україні з великим занепокоєнням та увагою", - підкреслив голова Єврокомісії Жозе Маунель Баррозу .




Артист написав кілька постів про свої враження. "На Майдані не набрід /Не алкаші / На Майдані народ / волю Бога вершить", "Здрастуй КИЇВСЬКА РУСЬ / Я тобі ще наснюсь ..."




Депутати від опозиції сьогодні, 4 грудня, заблокували президію й трибуну Верховної Ради.


Тепер зрозуміло, як живуть наші люди, і які ставки в цій боротьбі?" Нагадаємо, що з Білої Церкви до Києва за потреби владний режим скеровує найбільшу кількість спортсменів-тітушків.





До Києва організовано виїжджають кримські татари, які хочуть висловити свою громадянську позицію.



Колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко зійшлися на думці про те, що дії нинішньої влади України спровокували в країні глибоку політичну кризу.