Пт, 2024-04-19, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Лишь на первом круге Юлия Джима не стала рваться вперед, чуть отпустив соперниц. Но отпустив на каких-то 5-6 секунд. Зато на обоих рубежах Юля была абсолютно безупречна.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Мы с уважением относимся к отваге людей, которые стоят за демократию, мир и объединение... На следующей неделе Европарламент вынесет резолюцию по Украине.


"Це люди 2013 року, які нині висловлюють думку народу. Молоді українці, судячи з усього, хочуть йти разом з Європою. Вони демонструють здатність до змін, яку сподіваються зберегти завдяки зв'язку з Європою. Ось це тепер ми бачимо на вулицях".



8 грудня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий сніг, заметіль, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура повітря протягом доби 0...-2 градуси.



Ми всі, учасники Євромайдану, звертаємося до українських та міжнародних журналістів зі словами подяки за активне висвітлення нашого протесту. Завдяки Вам про нашу позицію знають мільйони людей в Україні та світі.


Водночас на майдані Незалежності в Києві тисячі людей продовжують мітингувати, вимагаючи відставки влади, покарання винних у побитті мирних демонстрантів і поновлення євроінтеграції.






Попри снігопад на Майдані Незалежності уже зібралося більше 7-ми тисяч людей. Кількість людей на Майдані продовжує збільшуватися, адже приходять потоки мітингувальників з Будинку профспілок і КМДА.


Склад комітету має бути сформований з народних депутатів, зокрема, депутатів які обиралися у мажоритарних округах Києва, депутатів Київради та громадських активістів.




Гасло з пісні гурту «Не биць скотом» є одним з гасел Євромайдану.



«Нас закликають до діалогу, але ніякого діалогу бути не може, доки не будуть виконані три наших умови», - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві.




Один із затриманих пред'явив міліцейське посвідчення, а також повідомляється, що всі троє затриманих перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

 

 

 

Обувь из натуральных материалов ценится гораздо выше, нежели модели из искусственных заменителей. Заблуждением является лишь цена такой обуви.



В штабе, находящемся в здании Дома профсоюзов действует, информационный центр. В частности, там происходит запись волонтеров, за помощью обращаются потерявшие родственников и друзей.



Экс-президент Грузии прилетел вчера в Украину. Он поужинал с Виталием Кличко, который возглавляет партию "УДАР".




Президент України Віктор Янукович і президент Російської Федерації Володимир Путін зустрілися в Сочі (РФ).