Чт, 2024-03-28, 14:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Митингующие Евромайданна колонной направились блокировать Верховную Раду. Однако, путь им на ул. Грушевского перекрыл митинг Партии регионов.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В последнее десятилетие на рынке недвижимости Германии наблюдались как периоды роста, так и периоды падений. Введение льготного налогообложения для иностранцев вызвало в их рядах настоящий ажиотаж.



На перехресті Грушевського та Кріпосного провулку в столиці буде розташовано ще один Євромайдан. Про це оголосив на мітингу в цьому місці депутат-опозиціонер Андрій Парубій.


Певица Руслана Лыжичко призвала всех украинцев, которые еще не присоединились к Евромайдану, сделать это. Об этом она заявила на Народном вече, которое проходит на Майдане Незалежности в Киеве.


"С сегодняшнего дня мы пикетируем полностью весь правительственный квартал", - лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк, выступая на народном вече в воскресенье в Киеве.


Люди на станциях метро стихийно поют Государственный гимн Украины. Периодически входящие в вагоны пассажиры выкрикивают "Слава Украине!", на что им в ответ отвечают "Героям слава!".


9 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, вранці і вдень сильний і мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, удень місцями налипання мокрого снігу, заметіль, вітер південно-західний, 7-12 м/с, вранці і вдень пориви 15-20 м/с, температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.




Не встиг український президент залишити Китай, як в Мережі вже набирає перегляди тайванський мультфільм про Януковича.



Ведучий телеканалу "УТ-Торонто" - Майкл Щур записав відео на пісню "Гітарний перебор", яку присвятив президенту Віктору Януковичу.



Шановні громадяни! Здаємо гроші президенту на квиток! Давайте, не скупіться, надо поддєржать. Поможіть вашому президентові слінять со страни!




8:48. 8 грудня. Глава політради "Батьківщини" Арсеній Яценюк назвав зі сцени на Майдані Незалежності три досягнення Євромайдану.


"Сейчас на наших глазах происходит строительство народного государства, поэтому надо найти с оппозиционными лидерами такую ​​форму сотрудничества, чтобы вместе выступать дальше в войне , переговорах , или любом другом формате, который будет необходим".




У неділю, 8 грудня, о 10 ранку на Хрещатику відбудеться флеш-моб «Мовчазна хода українського народу».



Когда глубокой ночью Майдан затихает, а киевляне расходятся по домам, все время мысленно возвращаешься к Майдану дневному – бурному, непокорному, но в то же время - очень человечному.




Ексклюзивне розслідування показало, яку феодальну розкіш влаштовує собі президент України Янукович коштом платників податків




Австрійська письменниця та володарка Нобелівської премії з літератури за 2004 рік Ельфріде Єлінек, підтримала українців у дні Євромайдану.



Матч третього туру четвертого сезону Всесвітньої серії боксу, в якому зустрічалися "Українські отамани" та "Аргентинські кондори", завершився впевненою перемогою української команди.


Тут такой генофонд, что лучше в Чаушеску с ним не играть. Всерьез воспримут и доведут до конца. Это мы еще про Западную Украину не говорили – с тамошними партизанами все сталинское НКВД ничего не могло поделать долгие годы.




Евромайдановцы решили сделать приятное Януковичу и спели для него блатную песню «Мурка» на Банковой