Вт, 2024-04-16, 14:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Правительство вводит горизонтальный контроль финансовых операций для крупных налогоплательщиков.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



До відкриття філії руху FEMEN у Гамбурзі "секстремістки" наприкінці січня пройшлися зі смолоскипами по кварталу червоних ліхтарів, протестуючи проти німецької "секс-індустрії".



Сьогодні, 12 лютого, вийшов останній випуск газети "Известия в Украине". До кінця лютого видання буде закрито. Про це йдеться в повідомленні газети.



Известная певица решила опять заявить о себе, а поэтому доверила разработать новый свой логотип студии дизайна mukovozdesign.com.ua и пообщалась с прессой.



13 лютого в Києві хмарно, без істотних опадів, туман, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +1...+3 градуси.



Загальна сума підношень щомісяця сягала 1 мільйона доларів США. Малиновський районний суд Одеси виніс вирок колишньому начальнику відділу внутрішніх справ на промтоварному ринку "7-й кілометр".



У січні цього року пройшов випробування вітчизняний швидкісний електропоїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомляє прес-служба підприємства.



"Мушу визнати, що спостерігаю за Японією із занепокоєнням", - зауважила Анґела Меркель, виступаючи на нещодавньому Всесвітньому економічному форумі в Давосі.



Если вы хотите красиво, стильно и весело отдохнуть на природе, тогда мы советуем вам заказать выездное обслуживание кейтеринг с помощью сайта lviv-prestige-school.com.ua




Відразу після оголошення папи римського Бенедикта XVI про зречення почалося обговорення того, хто може стати наступним понтифіком.



"У мене було вже 150 оргазмів, але я все ще незаймана", - відверто каже Емма Річардс. Її захоплення і за сумісництвом робота дозволяє їй досягти насолоди без участі партнера.



Європейське енергетичне співтовариство здивоване заявою президента Віктора Януковича про неучасть у газовому спорі Києва і Москви з приводу виставленого "Газпромом" рахунку в 7 млрд доларів.



Различные электронные приборы, предназначенные для борьбы с насекомыми, в наши дни пользуются огромным спросом во всем мире. Такой результат был достигнут за счет их удобства, безопасности и весьма привлекательному и эстетичному внешнему виду



Партія регіонів готова до проведення перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною складовою, в разі подальшого блокування роботи парламенту.



В современном мире молодым талантливым писателям и поэтам не так уже и просто добиться слова и признания, а вместе с ними уважения, и любви своих читателей



Бразильському півзахисникові дніпропетровського "Дніпра" Джуліано довелося пережити кілька прикрих хвилин під час товариського матчу на зборах в Іспанії з "Краснодаром".



Українські спостерігачі припускають, що за папський престол можуть посперечатися і священики з нашої країни. "Треба до Ватикану послати на вакантне місце Верховного Архієпископа Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука.