Пт, 2024-04-19, 05:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Столиця Греції Афіни була частково затоплена в результаті сильних злив, що супроводжувалися грозою. У місті виникли численні автомобільні затори. Деякі райони, зокрема ділянки метрополітену, знеструмлено.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бывший член Шевченковского комитета признался журналистам, что все о принтерах epson: отзывы, обзор и модификации, а также цены он узнает на сайте.


23 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень близько 0 градусів.



У ніч проти п'ятниці у Тбілісі вбито співробітника міністерства у справах молоді та спорту Деві Сірадзе.



Депутати від "Батьківщини" розклали на місцях нардепів-"регіоналів" у сесійній залі Верховної Ради кольорові листівки "Третій рік руїни: стабільний занепад".



Жінка, яка пережила рак грудей і подвійну мастектомію, покрила себе кольоровими татуюваннями, щоб приховати всі сліди хвороби й операції. Опублікована фотографія викликала скандал у соціальній мережі Facebook.



Если вам нужен анализ рынка шоколада в мире, тогда самым лучшим вашим помощником будет всемирная сеть Интернет. Ведь в мировой паутине вы без проблем и очень быстро сможете найти всю нужную информацию.



Сьогодні, 22 лютого, о 12.45, нова сесія Верховної Ради розпочала свою роботу. Володимир Рибак оголосив сесію відкритою, депутати співають гімн.




Мінімальні умови Євросоюзу й США для розморожування відносин із Віктором Януковичем – згода на виїзд Юлії Тимошенко за кордон.



Серед українських підлітків набирає обертів небезпечна мода - вони масово "підсаджуються" на гру "Собачий кайф" (кілька разів присідають, після чого шарфом або мотузкою придушують себе.



22 лютого об 11-й годині президент Віктор Янукович розпочав спілкування в прямому ефірі з громадянами України в рамках телепроекту "Діалог з країною" з нагоди третьої річниці інавгурації.


У Швейцарії вбили трирічного ведмедя, який вважався єдиним диким представником свого біологічного виду в країні. Тварину, відому як М13, застрелили за рішенням влади.


Європейський Союз хотів би, щоб Україна узгоджувала з ним можливі кроки до зближення з Митним союзом для оцінки їхньої відповідності майбутній угоді про глибоку та всебічну Зону вільної торгівлі.




Україна почала переговори про створення зони вільної торгівлі з Марокко. Це перша африканська країна, з якою Київ планує спростити торговельний режим.



Брюссель вперше назвав чіткі часові рамки для імплементації Києвом умов, закладених у грудневих висновках Ради ЄС: до травня Україна повинна продемонструвати відчутний прогрес у виконанні цих умов.



Українські команди в один голос сказали Лізі Європи: "Прощавай". Ліга Європи - далі без України. "Динамо", "Дніпро" і "Металіст" завершили виступи у турнірі в 1/16 фіналу.