Чт, 2024-04-18, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Найбільший у світі парк квітів - Dubai Miracle Garden загальною площею понад 70 тисяч квадратних метрів і з пішохідними доріжками завдовжки чотири кілометри - відкрили в Дубаї.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Большинство людей стараются пользоваться всеми удобствами, которые им предоставляет жизнь. Ведь благодаря всемирной Сети каждый желающий может купить все, что ему необходимо.



На запису з відеокамер видно, як чоловік почав стріляти у відвідувачів одеського клубу "Белліні". Конфлікт виник через дівчину, до якої чіплявся головний фігурант справи Владислав Авдиченко.



В сучасному світі досить легко жити як молодому поколінню так і людям старшого віку, адже, наприклад, шкільна бібліотека онлайн доступна кожному користувачу Інтернет.




26 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень +1...+3 градуси.


Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з главами Польщі та Словаччини Броніславом Коморовським і Іваном Гашпаровичем минулого тижня у польському місті Вісла пообіцяв звільнити колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.



У п'ятницю, 22 лютого, в міжнародному аеропорту Стамбула був затриманий літак туркменської авіакомпанії "Туркменховаєллари" ("Туркменські авіалінії") при спробі вивезти в Ашхабад більше тонни золота в злитках.


Непереможні В'ячеслав Глазков і Малік Скотт зберегли нулі в графі поразки. Переможця протистояння, яке відбулося в Хантінгтоні, США, між українським та американським супертяжами, після закінчення відведених 10 раундів, суддям встановити не вдалося - нічия.




У болгарському Банско завершилася спринтерська гонка у рамках чемпіонату Європи з біатлону, в якій українка Юлія Джима завоювала друге місце.




У місті Санта-Моніка (штат Каліфорнія) відбулася церемонія нагородження Independent Spirit Awards.



Голлівудський мачо і плейбой, 58-річний оскароносний актор Кевін Костнер ("Охоронець"), в цьому році може вперше приїхати до Києва, щоб особисто оцінити красу українських дівчат на конкурсі "Міс Україна".



У понеділок, 25 лютого, Канада запустить в космос перший у світі орбітальний телескоп для відстеження астероїдів. Старт намічений на 7:20 за часом атлантичного узбережжя Північної Америки.


Сьогодні в Брюсселі відбудеться саміт Україна-ЄС, який не був проведений в 2012 році через проблеми з дотриманням українською владою демократичних стандартів.




Державні установи в Україні витрачають на свої потреби в рази більше державних коштів, ніж цілі районні чи й обласні центри.


 

Известная дама политик говорит, что после того, как ей удалось сбросить за короткое время 10 лишних килограмм, ей также удалось выгодно купить большой принтер по низкой цене на сайте.