Пт, 2024-03-29, 06:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Політичний експерт Андрій Золотарьов вважає, що "банда Кушніра", яка виконувала замовлення на вбивство Євгена Щербаня, була суто "донецьким продуктом", тому замовників слід шукати саме на Донбасі.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Реабилитологи утверждают: дружба со спортом лишает любых недугов,
пишет интернет-магазин эмоций www.emozzi.com.ua. На часах - девять утра, а во Львовском межрегиональном реабилитационном центре социально-трудовой, профессиональной и медицинской реабилитации инвалидов уже яблоку негде упасть



4 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі дощ із мокрим снігом, удень без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-1 градус, удень -1...+1 градус.


Ситуация с торговлей наркотиками в Европе вызывает серьезное беспокойство, говорится в совместном докладе Европола и Европейского центра по мониторингу за наркотиками и наркоманией (EBDD), представленном в Брюсселе в четверг, 31 января.




18-річна харків'янка Еліна Світоліна стала переможницею турніру ITF Vanessa Phillips Women's tournament в ізраїльському Ейлаті.


Пинзеник як переконаний монетарист, бачить єдиний засіб зі зцілення української економіки від боргової кабали у кардинальному перегляді бюджету. Це рішення включає скасування офшорів, підвищення ціни на газ для населення і відмову від чиновницької розкоші.



Известная бизнес-леди и актриса поделилась секретом своей красоты с журналистами. Так, к примеру, она призналась, что все об уходе за волосами она узнает с помощью сайта slimdown.ru



Двоє українських чиновників, які були затримані в Казахстані за підозрою в передачі хабара місцевому чиновнику, справді мають стосунок до ДК "Укрспецекспорт".




Незаконне турецьке угруповання "Революційний народно-визвольний фронт" (DHKP-C) взяло відповідальність за теракт біля посольства США в Анкарі


Український боксер Максим Бурсак на прізвисько "Тигр" одержав дострокову перемогу над французом Жюльєном Марі-Сентом у бою за вакантний титул чемпіона Європи за версією Європейського боксерського союзу (EBU) в середній вазі.




В Україні всі погляди спрямовані на НАТО і мало хто знає про переваги членства в ОДКБ.



Представительница диаспоры заехав в Россию приобрела по выгодной цене пластиковые окна KBE для своей московской квартиры
с помощью сайта eurooknapvx.ru и рассказала представителям прессы о специфике украинской диаспоры в Германии



Президент Ирана Махмуд Ахмадинеджад на следующей неделе посетит с рабочим визитом Египет, став таким образом первым отправившимся в Египет с визитом иранским президентом после последовавшего за Исламской революцией 1979 года разрыва дипломатических отношений двух стран

 

Каждый бизнесмен, который работает в легкой промышленности четко понимает, что от цены на качественный материал будет зависеть себестоимость продукции, а соответственно и ее рыночная цена.