Чт, 2024-04-18, 19:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Огромный астероид приближается к Земле и 15 февраля подойдет к ней на рекордно близкое расстояние.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



После рождения двух детей жена, прочитав правдивые Grand Capital отзывы на сайте take-profit.org, пыталась заработать торговлей на бирже, ее муж остался дома воспитывать детей.




Спостерігачі від Європарламенту Патрік Кокс і Александр Кваснєвський зустрілися з Юрієм Луценком у Менській колонії. Зустріч тривала дві години.



8 лютого в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкриваються виставки: "Традиції українського коцарства".


5 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг із дощем, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень близько 0 градусів.



Президент Індії Пранаб Мукерджі схвалив запровадження смертної кари як максимальне покарання за сексуальне насильство.



На території закритого мисливського господарства Сухолуччя, яке кілька років тому отримало неофіційний статус мисливських угідь президента України Віктора Януковича, був убитий чоловік.




Зараз не те що олігархи, а кожен підприємець середнього та вище середнього рівня, у якого є можливість, переносить своє виробництво за межі України.




Мы должны изменить отношение к себе, чтобы изменить отношение к  окружающим. Тогда окружающие народы будут менять отношение к нам.



В Украине готовится закон о запрете установки индивидуального отопления. То есть, подтвердили, что на сегодняшний день у нас в Украине такого закона нет.




Українська шаблістка Ольга Харлан стала переможницею етапу Гран-прі Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок у французькому Орлеані.


У Мадриді сталися зіткнення поліції з демонстрантами, що вийшли на стихійні мітинги після того, як прем'єр Маріано Рахой в своєму телезверненні в суботу увечері спростував повідомлення про те, що він отримував неофіційну надбавку до своєї зарплати.




Про розробку спільного документу влада і опозиція домовилися на початку січня, заслуживши цим позитивну оцінку Брюсселя та інших західних столиць.