Пт, 2024-03-29, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Європарламентарі констатують відсутність прогресу у справах ув'язнених українських політиків, судові справи яких відстежує місія Кокса-Кваснєвського.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Зі 194 незалежних держав світу українці можуть безвізово відвідати лише менше чверті. На сьогодні, за даними з відкритих джерел, без віз українці можуть в’їжджати на територію 45 країн.



29 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень +1...+3 градуси.




До кіпрських банків надійшли 5 млрд євро готівки, доставленої у середу ввечері в умовах підвищених заходів безпеки спецрейсом з Франкфурта-на-Майні.




Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розповів, що його поєднує з лідером "Свободи" Олегом Тягнибоком. Говорячи про акції протесту, Кличко вважає їх ефективними.




Свого часу покійний олігарх Борис Березовський переказав в Україну на розвиток демократії понад 60 млн дол.  "Демократична Україна – це вже виклик Кремлю" - Борис Березовський.





Найбагатшим українцем за версією журналу "Фокус" знову став Ринат Ахметов зі статком в $16,830 мільярдів.



У Будапешті відбувся Чемпіонат Європи з шашок-100 (стокліткова дошка) з блискавичної гри серед чоловіків та жінок, де найсильнішою в жіночому турнірі була українка Дарина Ткаченко.



Усі об'єкти другої черги реконструкції площі Конституції у Харкові, включаючи оновлену будівлю Історичного музею і пам'ятник Сірку, відкриють одночасно.





Українська греко-католицька церква, крок за кроком розвиваючи свої структури, прямує до патріархату.




Позафракційний депутат Сергій Міщенко зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про відставку голови Київської міськадміністрації Олександра Попова.



29 березня 2013 року у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва в рамках культурно-мистецької програми "Зустрічаємо Великдень" відкривається виставка писанок "Відгомін століть".