Чт, 2024-04-25, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Що більше інформації надходить від англійської поліції з приводу смерті Бориса Березовського, то все загадковішими здаються її обставини.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Перша в Україні книга, з'єднана гіперпосиланнями з багатьма різноманітними сторінками в Інтернеті, вийшла у видавництві "Електрокнига".



По Києву і Київській області оголосили штормове попередження. Як повідомляє Укргідрометцентр, у суботу, 30 березня, вночі та вранці очікуються сильний сніг та мокрий сніг.




Петро Порошенко залишив автомобільний бізнес, передавши належну йому частку в корпорації "Богдан" своєму партнерові Олегу Свинарчуку.




Французька влада змусить працедавців платити 75% податок на зарплати співробітників вище мільйона євро на рік. Про це заявив президент Франції Франсуа Олланд.




Кабінет міністрів прогнозує в наступному році інфляцію на рівні 8,3%. Про це йдеться в проекті "Основні напрями бюджетної політики на 2014 рік".

30 березня в Києві хмарно із проясненнями, вночі сильний сніг, мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, вночі й вранці місцями ожеледиця, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/з, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень +2...+4 градуси.



США направили два бомбардувальники зі стелс-технологією B-2 Spirit для демонстративного прольоту над територією Південної Кореї в рамках угоди про військовий союз проти КНДР.



Світлини молодої фотографині Ольги Мрувки з'явилися у соціальній мережі два дні тому. Фото зроблені ще в жовтні 2011 року на Грибовицькому сміттєзвалищі, поблизу Львова.


Сьогодні в Україні потрібно боротися не тільки за дочасні вибори, а й взагалі за можливість вибору. Про це заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк під час мітингу в рамках загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!" в Івано-Франківську .