Сб, 2024-04-20, 09:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Спостерігач від Європейського парламенту за справами екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-глави МВС Юрія Луценка президент Пет Кокс, скасувавши усі плани, вирушив до Києва.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На момент смерті Уго Чавеса 5 березня 2013 на рахунках венесуельського лідера і його сім'ї накопичилася сума в 1 мільярд доларів США.




8 березня в Києві хмарно, опади, переважно у вигляді мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.



Известный актер говорит, что когда хочется расслабиться и отдохнуть в неизвестном ему городе, то все о местных ресторанах он узнает онлайн на сайте Тут всё в Интернете.



В опозиції не допустять арешту "бютівця" Сергія Власенка, якого ВАСУ раніше позбавив депутатського мандата. Про це заявив на брифінгу лідерів трьох опозиційних сил Арсеній Яценюк.



Известный писатель на презентации своей новой книги рассказал, что морские перевозки грузов из Азии, где он долго жил, заказал по выгодной цене с помощью сайта ac-alliance.com.


Французький ПСЖ, без свого дискваліфікованого лідера Златана Ібрагімовича, зумів утримати зручну для себе нічию у матчі-відповіді 1/8 фіналу проти "Валенсії", і пройшов до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.





Позбавлення народного депутата Сергія Власенка мандата — це продовження владою політичних репресій.




Комітет з питань свободи слова та інформації запропонував Верховній Раді висловити недовіру Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.


Незважаючи на загострення обстановки навколо Корейського півострова після запуску супутника і підземного ядерного випробування в КНДР, життя в цій країні йде за усталеним графіком.





Підписання Угоди про асоціацію із Європейським Союзом у листопаді 2013 року – це наш останній рубіж.


Кабінет міністрів затвердив загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки. Документ передбачає розвиток спортивної інфраструктури і збільшення рухової активності дітей та молоді до 12 годин на тиждень.


Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляє, що позбавлення народного депутата України Сергія Власенка його мандата - це не європейський шлях і навряд чи він наближає Україну до Євросоюзу.



Війни із застосуванням безпілотних літальних апаратів (БПЛА) вже стали реальністю.



Если вы с началом весны решили довести до ума строительство своего загородного дома или коттеджа, а поэтому вам срочно нужна террасная доска из композитных материалов по разумной цене в Санкт-Петербурге, тогда мы советуем вам воспользоваться всемирной сетью Интернет