Пт, 2024-04-19, 08:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Найбільш авторитетне видання в світі боксу американський журнал The Ring склав рейтинг боксерів, які досягли значних успіхів у своїй професійній кар'єрі після досягнення 40-річного віку.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



9 березня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...-3 градуси.



Кількість людей, які володіють чистими активами на суму 30 млн доларів і вище, збільшилася торік на 4,8% і сягнула 189 тис 835 осіб. Про це йдеться в сьомому щорічному виданні The Wealth Report 2013.




На сьогодні ні в посланні президента до парламенту, ні в цілому на порядку денному не стоїть питання приєднання до Митного союзу (МС).



Європарламент на пленарному засіданні має намір обговорити українське питання за участі Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Єврокомісії Кетрін Ештон.





Творець телесеріалу "Спрут", італійський режисер, сценарист і актор Даміано Даміані помер на 91-му році життя.




Співробітники СБУ у Києві викрили факт розтрати коштів колишніми посадовими особами Комунальної організації "Центр містобудування та архітектури".




До святкування 200-річного ювілею Тараса Шевченка вийде 12-томне зібрання його творів і всі 6 томів шевченківської енциклопедії будуть видані
у 2014-му році.



З нагоди Міжнародного жіночого дня екс-прем’єр Юлія Тимошенко побажала жінкам, щоб їхні чоловіки зроблили все, "щоб вони відчули себе коханими та щасливими, і не лише 8 березня".




Український біатлоніст Сергій Семенов фінішував третім в індивідуальній гонки на етапі Кубка світу, який вперше проводиться в російському Сочі.