Чт, 2024-04-25, 23:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На останній паралімпіаді в Лондоні спортсмен завоював для України бронзу в академічній греблі. Тоді наш екіпаж обігнав команду з Китаю.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ученик Львовской СШ № 45 Артем Янчак завоевал титул "Самого умного". 7 апреля в эрудит-шоу "Самый умный" в 5-й отборочной игре победил ученик Львовской средней школы № 45 Артем Янчак.

 

Известный футболист и тренер после возвращения с Испании в Россию поселился в столице страны.





13 квітня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +11...+13 градусів.


Дортмундська "Боруссія" заробила в Лізі чемпіонів найбільше з-поміж усіх півфіналістів. На сьогодні німецький клуб заробив завдяки своєму виступу в турнірі, а це 4 перемоги при двох нічиїх у груповому раунді, а також по дві нічиї та перемоги в раунді плей-оф, 25,2 мільйона євро.




Генеральний прокурор України Віктор Пшонка отримав у 2012 році 1 млн 149 тис 210 грн доходу, його перший заступник Ренат Кузьмін на 10 тис менше.




Гітарист гурту "Океан Ельзи" Петро Чернявський офіційно покинув колектив. Про це повідомляється на сайті "Океану Ельзи".



Вода заливає Обухівський район Київської області. Люди, які живуть у дачних кооперативах у селі Підгірці, стверджують, що городи перетворилися на озера, вулиці - на річки, а будинки (кілька сотень) заливає вода.




Через наші внутрішні проблеми, які ніяк не вирішує влада (роблячи при цьому вигляд, що вирішує), суспільство, постійно і всюди стикаючись з несправедливістю, звіріє.



У Великобританії очевидці побачили в небі над Манчестером і зняли на відео невідомий літальний об'єкт. Відео НЛО, що ширяв близько хвилини, з'явилося на відеохостингу YouTube. НЛО за формою нагадує трикутник.




Турецька поліція ліквідувала осередок міжнародної терористичної угруповання "Аль-Каїда", члени якої мали намір здійснити вибух біля посольства США в столиці країни Анкарі.




Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк приїхав на короткочасне побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в Центральну клінічну лікарню №5 у Харкові.




Багато жінок міркує над питанням: що робити, щоб груди були пружними і не обвисали? Французькі науковці відповідають: не носити бюстгальтера.