Чт, 2024-03-28, 22:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




3 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах уночі місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +5...+7 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"За лютий мінчани в середньому заробили 5 млн 853,9 тис рублів, що еквівалентно 678 доларам", - повідомила голова комітету з праці, зайнятості та соціального захисту Мінміськвиконкому.




Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко закликав керівництво парламенту і Партії регіонів вийти до мітингувальників під Верховною Радою. Про це він сказав, виступаючи з трибуни парламенту 2 квітня.


Захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що акт про відмову його підзахисної від етапування до Києва на засідання суду по розгляду справи про вбивство народного депутата Євгенія Щербаня сфальсифікований.




Депутати не погодились включити до порядку денного другої сесії Верховної Ради 7 скликання постанову про 80-ті роковини Голодомору.



Департамент оборонних ресурсів Естонії отримав перші заяви від шести дівчат, які хочуть пройти строкову службу армії після набрання чинності з 1 квітня нового Закону про військову службу.




В результате обильных снегопадов, нарушивших электроснабжение в сотнях населенных пунктов Польши, без электричества остались более 100 тысяч человек.



Народний депутат від "Батьківщини" Микола Томенко не виключає блокування Верховної Ради. Про це він сказав, відповідаючи на запитання, чи є в опозиції відповідні настрої.



У вівторок, 2 квітня, о 10 годині під верховною Радою відбудеться мітинг з вимогою призначення виборів у Києві. Вранці на Європейській площі було затримано машину з апаратурою.



В современном мире, когда время практически на вагу золота, успешные люди пытаются его беречь, а поэтому, как правило, часто совмещают полезное с приятным — ходят ужинать в рестораны.



Лідери "Батьківщини", УДАРу та ВО "Свобода" ( Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок) записали відеозвернення, в якому закликали киян долучитися до акції протесту 2 квітня біля Верховної Ради.