Пт, 2024-03-29, 07:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В ході акції протесту проти вирубки дерев на вул. Дніпроводській (Оболонський район Києва) міліцією були затримані активісти Ігор Луценко та Віталій Грузинов.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-04-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Збитки клієнтів банків - юридичних осіб за 2012 рік і перший квартал 2013 року в результаті дій кібершахраїв з використанням систем дистанційного банківського обслуговування перевищили 150 млн гривень.




21 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +13...+15 градусів.




Президент Віктор Янукович взяв до уваги клопотання народних депутатів щодо помилування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.


Європейські політики переконані, що говорячи про інтеграцію до Росії, Україна блефує. Про це сказав віце-президент Європейської народної партії Яцек Саріуш-Вольські, виступаючи під час VI Міжнародного київського безпекового форуму "Безпека у небезпечному світі".




Представник уряду КНР з питань Корейського півострова У Давей може найближчим часом відвідати Пхеньян.




Палата представників США з перевагою у 288 голосів проти 127 ухвалила в п'ятницю, 19 квітня, один з найбільш суперечливих законів, що обмежують право на приватність.



Многие любители качественного российского кино очень любят просматривать понравившийся фильм по несколько раз.



Після поразки 4:1 у першому поєдинку півфінального матчу з "Італійським Громом", "Українські Отамани" взяли приголомшливий реванш, розгромивши в київському "Палаці спорту" чемпіонів минулого сезону з рахунком 5:0.



У Києві за підтримки міської влади відкрили меморіальну дошку видатному українському філософу XX сторіччя Миколі Бердяєву. Памятний знак розмістили на фасаді будівлі Інституту філології КНУ імені Т.Г Шевченка.



Представники Сербії та Косова прийшли до компромісного рішення з проблеми статусу регіону. Переговори відбулися в Брюсселі через п'ять років після одностороннього проголошення Приштиною незалежності.




Президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав низку законів, ухвалених народними депутатами 4 квітня в актовій залі парламентських комітетів на вул. Банковій у Києві.



Глава польського уряду Дональд Туск прийняв рішення звільнити міністра держмайна Миколe Будзановcького за недостатній контроль над держкомпаніями.