Чт, 2024-03-28, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Німецька авіакомпанія Lufthansa скасовує майже всі рейси, заплановані на понеділок, через страйки співробітників наземних служб. Очікується, що з приблизно 1720 польотів у ФРН буде виконано лише близько 30.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-04-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Статистика Федеральної податкової служби зафіксувала скорочення кількості громадян, які мають власний бізнес і офіційно заявляють про отримання надвисоких доходів.



Народний депутат, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю Геннадій Москаль вважає, що в Україні діє фармацевтична мафія.



Каждый любитель современного кинематографа или же просто ценитель хороших и качественных лент, как правило, любит их смотреть в кинотеатре или онлайн с помощью Интернета.





У Калмикії ченці тибетського монастиря Дрепунг Гоманга почали спорудження пісочних мандал.




Екс-прем'єр Юлія Тимошенко ніколи не була знайома з кримінальним авторитетом Олександром Мільченком на прізвисько "Матрос".





22 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, на ґрунті й місцями в повітрі заморозки 0...-5, удень +11...+13 градусів.




Эта операционная система, созданная специально для коммуникаторов, планшетных компьютеров, нетбуков и многого другого, открывает перед владельцем волшебный мир увлекательных игр и умных приложений.




Британський митник вирізнився оригінальним відчуттям гумору. Кріс Холмс, митник лондонського аеропорту Станстед написав заяву про звільнення на торті.




19-річний Джохар Царнаєв, підозрюваний у причетності до вибухів на Бостонському марафоні, отримав серйозне поранення горла, тому, можливо, не зможе говорити.


"Петро Порошенко, якщо він буде визначений Об'єднаною опозицією як єдиний кандидат, гарантовано піде, гарантовано переможе, гарантовано в дуже короткий термін зробить все від нього залежне для того, щоб життя в Києві було змінено на краще".



Всі три авіакомпанії Ізраїлю - El Al, Arkia і Israir - оголосили страйк. Вони вимагають від уряду відмови від підписання договору про "відкрите небо" з Євросоюзом і його коректування з урахуванням інтересів галузі.





Кабінет міністрів України пропонує збільшити збір при первинній реєстрації транспортних засобів.




Українка Надія Кіченок стала переможницею турніру Міжнародної тенісної асоціації (ITF) у Намангані (Узбекистан), призовий фонд якого становить 25 тисяч доларів.