Чт, 2024-03-28, 15:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко стурбований станом здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко і хоче відвідати її в харківській лікарні, щоб ознайомитися з умовами утримання.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



24 квітня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +17...+19 градусів.




Свідки, яким вдалося зняти появу всіляких літальних апаратів дивної форми, прагнуть відразу ж розмістити своє відео на YouTube, а не чекати, поки мине кілька місяців.


Если вы азартный человек и любите зарабатывать деньги на риски, тогда вам непременно понравятся игровые автоматы онлайн на реальные деньги, играть в которые можно на сайте azartx.com.



Кидають сміття повз урни! За це в Сінгапурі призначається 50 палиць по "м'якому місцю" і 500 доларів штрафу. Треба так виховувати! Іншого виходу немає", - підкреслив Назарбаєв.


Новообраний президент Італії 87-річний Джорджо Наполітано в ході присяги в парламенті заявив, що вважає своє переобрання наслідком безпрецедентного політичного глухого кута і пригрозив італійським чиновникам відставкою.




У Верховній Раді пропонують підвищити акциз на пиво в 3 рази - до 2,5 гривні за 1 літр, і направити 65% від цієї суми на фінансування будівництва лікарень.


Французький парламент виступив за продовження військової операції в Малі. Голосування відбулося ввечері в понеділок, 22 квітня. Згідно з конституцією Франції, будь-яке втручання за межами країни тривалістю більше чотирьох місяців вимагає схвалення парламенту.




Споживчі настрої українців у березні погіршилися ще на 2,4 пункти порівняно з лютим - до 81,3. Про це свідчать дані щомісячного дослідження компанії GfK Ukraine.




Підозрюваний Джохар Царнаєв, обвинувачений в організації теракту на бостонському марафоні, поклав відповідальність за підготовку вибухів на вбитого брата.




Міністри закордонних справ Польщі, Литви, Данії та Нідерландів 25 квітня планують відвідати з візитом Україну для проведення переговорів з питань євроінтеграції.