Ср, 2024-04-24, 03:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Прямая трансляция матча "Шахтер" - "Металлист» пройдёт на канале "ТРК Украина"
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




В Украине действует сеть "кадровых лохотронов”, у которых серьезная защита на высшем уровне.


Только та политическая сила, которая поставит ответственность выше краткосрочных интересов и не побоится потерпеть поражение на следующих выборах, способна провести Украину через трудные, но необходимые реформы.



8 липня в українсько-американських військово-морських навчаннях "Сі Бриз-2013" в акваторії Чорного моря поблизу Одеси, візьмуть участь військовослужбовці з Німеччини, Азербайджану, Грузії, Румунії, Туреччини, Канади, Італії та Болгарії .



Штам вірусу пташиного грипу H7N9, що зазнав мутації, може передаватися людині від інших ссавців, повідомив китайський вчений, академік Лі Ланьцзюань, який займається дослідженням вірусу.




У пресу просочилися відомості про хід закритого засідання, на якому держсекретар США Джон Керрі розповідав про можливі варіанти розвитку ситуації в Сирії.


28 квітня в Києві мінлива хмарність, удень короткочасний дощ, місцями гроза, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +25...+27 градусів.



В жизни каждого активного автолюбителя рано или поздно случается ситуация, когда необходим эвакуатор для доставки машины домой или в автосервис. Однако, никто с уверенностью не может сказать, когда именно наступит данный момент



 

NaVlasniOchi.com відшукав кілька барів і кафе, які увійшли в історію завдяки своїм іменитим відвідувачам: кривавим диктаторам, культовим акторам і всесвітньо відомим музикантам.



Испанская полиция арестовала хакера из Нидерландов, которого подозревают в организации крупнейшей кибератаки в истории. DDoS-атаки по заказу Cyberbunker организовали хакеры из России и ряда стран Восточной Европы.