Чт, 2024-04-25, 01:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Група уругвайських науковців оголосила про народження фосфоресцентних генетично модифікованих овець. "У Латинській Америці ще не вироблялися генетично модифіковані тварини цього виду.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Британський принц Вільям завершує службу у ВПС, щоб більше часу проводити з сім'єю.




Президент Російської Федерації Володимир Путін розглядає Україну як прагматичний чекіст. І допомога, яку він пропонує нашій державі, є небезпечною та "отруйною".



Засуджений за майже мільйонний хабар, екс-суддя Ігор Зварич почав писати книгу, коли тільки потрапив у колонію. "Він у ній розповідає про систему українського правосуддя через призму однієї людини.




Новий закон також поклав край практиці довічного закріплення робочого місця, що, на думку критиків, підтримувало "роздуту бюрократію" в Греції.




Фракція ВО "Свобода" подала судовий позов за крики "фашисти" на адресу її народних депутатів у Верховній Раді. Про це заявив "свободівець" Олег Махніцький.



30 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, удень місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +25...+27 градусів.



Вболівальники краснодарської "Кубані" під час перформансу на матчі 26-го туру чемпіонату Росії проти пітерського "Зеніту" розгорнули банер українською мовою. Гра відбулася у неділю, 28 квітня



Україна відійшла від радянських норм та звичаїв, а тому туристи почали все частіше відвідувати найдивовижніші куточки країни. Найвідомішим європейським містом вважається Львів, який територіально та культурно є туристичною столицею країни




Бізнесмен Олександр Альтман, який називає себе новим власником ТВі, стверджує, що ТВі планували продати Віктору Медведчуку за 110 мільйонів доларів.



 

Ситуація із забезпеченням правопорядку в Італії не викликає занепокоєння, заявив в неділю після першого засідання нового національного уряду віце-прем'єр, міністр внутрішніх справ Анджеліно Алфано.




Горбаті кити здатні винаходити нові способи полювання і навчати їм своїх родичів. Це означає, що у китів існують культурні традиції, які не можна пояснити суто генетичними чинниками.