Пт, 2024-03-29, 10:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Жизнь современных людей в начале двадцать первого столетия не отстает от динамики жизни в прошлом, двадцатом веке, а наоборот – еще больше набирает обороты.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-04-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Українські дівчата часто залучені до надання послуг поза їх основним місцем роботи в Індіі.





Опозиція запропонувала три шляхи вирішення питання про призначення виборів міського голови Києва та Київської міськради.



4 квітня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, на дорогах вночі місцями ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.



Гонорар на 15,5 мільйона, який отримав президент Віктор Янукович за минулий рік, можна прирівняти хіба що до гонорарів Ролінг, Коельо і Джеймз. Про це заявив письменник Андрій Курков.


Известный европейский геймер, который является выходцем из Украины, в беседе с журналистами признался, что приятно удивился, когда узнал, что в стране можно быстро без проблем совершенно бесплатно скачать mass effect 3.





Впевнений крок на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів, третій за останні чотири сезони, зробила "Баварія".



Колишній глава Української греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар у своїй новій книзі "Три дороги" описав, що робить людину щасливою – правильне ставлення до себе, ближнього та Бога.



У Києві через танення снігу та плюсову температуру з'явилися випадки затоплення деяких вулиць і навіть станції метро "Житомирська", окрема загроза нависла над заповідником "Софія Київська".



З втраченою перемогою на останніх секундах поєдинку і втратою через травму лідера команди, найкращого футболіста світу чотирьох останніх років Ліонеля Мессі повертається "Барселона" з виїзду в Париж.





Наші гени є своєрідним "клеймом виробника", створеним мільярди років тому десь у нашій галактиці.



Нинішня влада на чолі з Партією регіонів у жодному разі не допустить проведення виборів у Києві, оскільки "регіонали" вже переконалися на прикладі парламентських виборів, як кияни ненавидять чинного президента Віктора Януковича.