Пт, 2024-04-19, 04:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Опозиція звернеться в міжнародні та європейські структури з вимогою застосувати міжнародні санкції до заступників генпрокурора України Рената Кузьміна, Лілії Фролової та судді Печерського райсуду Києва Родіона Кірєєва.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


1 травня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасні дощі, місцями грози, під час грози шквали 15-20 м/с, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +26...+28 градусів.




Сьогодні, 30 квітня, королева Беатрікс зречеться престолу на користь старшого сина. За подвійною церемонією передачі влади будуть особисто стежити 18 монарших будинків світу.




30 квітня Європейський суд з прав людини одноголосно виніс рішення у справі Юлії Тимошенко: арешт та утримання Юлії Тимошенко під вартою є незаконними та політично-вмотивованими.




Пара винищувачів F-16 королівських ВПС Данії з розміщеного на литовській авіабазі Зокняй контингенту НАТО з патрулювання неба країн Балтії скоїли екстрену посадку в естонській столиці Таллінні.




Обраний президент Парагваю і один з найбагатших людей країни Орасіо Картес має намір відмовитися від зарплати на користь бездомних дітей і невиліковно хворих.




Вчені з Хорватії вивели бджіл, які в змозі відчути міну з відстані п'яти кілометрів, навіть якщо вони знаходяться під землею.




Космічний телескоп "Гершель", створений Європейським космічним агентством і запущений в 2009 році, припиняє свою роботу, оскільки його енергетичні запаси підійшли до кінця.




У неділю в Будапешті завершився командний Чемпіонат Європи з дзюдо, який приніс до чоловічої збірної України черговий комплект нагород.




Звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з в'язниці стало б початком кінця чинної влади, тому засуджену не помилували.