Чт, 2024-04-25, 21:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



5 квітня в Києві хмарно із проясненнями, уночі дощ, удень без істотних опадів, вітер південно-східний з переходом у південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +9...+11 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Відновлення проекту будівництва газопроводу "Ямал-Європа-2" видається сумнівним з урахуванням нових проектів у галузі транспортування газу.



Сьогодні вранці, 4 квітня, близько 6.20, на Дарницькій ТЕЦ в Києві сталася аварія. В результаті мешканці Лівого берега Києва деякий час залишалися без тепла і світла.



Народні депутати з фракції "Удар", що входять до складу лічильної комісії, присутні поки лише в коридорі будівлі комітету на вул. Банковій, де відбувається пленарне засіданні Верховної Ради.




Мадридський "Реал" практично гарантував собі місце в півфіналі Ліги чемпіонів, розгромивши, завдяки голам Кріштіану Роналду, Каріма Бензема і Гонсало Ігуаїна.



Народні депутати з фракції "Удар", що входять до складу лічильної комісії, присутні на пленарному засіданні Верховної Ради в актовому залі будівлі комітету на вул. Банковій.


Украина готовится к возможным паводкам, а также переживает за штормовое предупреждение. Однако, если невзгоды погоды вас не страшат, а поэтому с помощью сайта newstroy.com.ua установка бойлера вас ожидает в ближайшее время, тогда очень хорошо.



Інформація про розлучення Олена Вінницької та Сергія Большого виявилася першоквітневим жартом. Зоряна пара буде і далі жити щасливим сімейним життям, проте вже не в Україні.




Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк порівнює засідання більшості під головуванням Рибака з ГКЧП.



5 квітня 2013 р. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація книги-альбому "Український килим. Мистецька династія Саєнків” .



Чоловіки повністю програють в битві статей - таку заяву зробила жінка-науковець з Австралії Дженні Грейвс. За її словами, чоловік як вид вимре через п'ять мільйонів років.




Іспанська "Малага", діставшись у свій дебютний сезон у Лізі чемпіонів вже до чвертьфіналу, має непогані шанси пройти в наступний раунд турніру.



У Міністерстві оборони підготували програму реформування Збройних сил, яку планують реалізувати завдяки власним матеріальним ресурсам.