Пт, 2024-04-19, 23:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В Україні таке розвинене хабарництво, що західним журналістам годі зрозуміти, як ще якісь гроші залишаються в державному бюджеті.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-04-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



6 квітня в Києві хмарно, дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +5...+7 градусів.



Протягом 2012 року прем'єр Микола Азаров отримав сукупний прибуток 614 833 гривні і 58 копійок. Про це повідомила прес-служба Кабміну, посилаючись на декларацію глави уряду за минулий рік.


У нічні розважальні заклади Молдови заборонили пускати неповнолітніх (осіб віком до 18 років) без супроводу батьків. Відповідний законопроект депутати парламенту республіки ухвалили в двох читаннях. Заборона поширюється на час доби з 23.00 до 07.00.




У четвер, 4 квітня, двома поєдинками в Лондоні, а також матчами в Стамбулі і Лісабоні відкрилася чвертьфінальна стадія другого за значущістю клубного турніру континенту - Ліги Європи.



В Египет прибыла первая группа туристов из Исламской республики Иран. Власти надеются, что иранцы смогут улучшить ситуацию в отрасли, которая так и не оправилась от событий "арабской весны".




В Івано-Франківській області у 18 населених пунктах зафіксовано підтоплення територій через сильні дощі та танення снігу.



Розбурхана стихія в Аргентині, де сталася найсильніша повінь, забрала життя 49 людей, а зниклими безвісти вважають понад 20 осіб. У країні оголошено триденну жалобу.


"Якщо людина хоче бути блазнем, ми не можемо цьому перешкодити. Якщо блазні збирають свій трудовий колектив і проводять якісь збори свого блазнівського колгоспу — ми теж не можемо цьому перешкодити. Але яке це має відношення до парламенту, парламентаризму, Конституції?".




У середу, 3 квітня, у Києві на Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою. Про це повідомив свідок ДТП.