Пт, 2024-03-29, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сейм Латвії прийняв поправки до закону про громадянство, які регламентують можливість подвійного громадянства і вводять поняття "державна нація". Її представниками визнані тільки латиші та ліви.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




11 травня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +28...+30 градусів.




9 травня на території Спасо-Преображенської обителі милосердя в урочищі Суха у Вишгородському районі Київської області з військовими почестями і за православним обрядом відбулося перепоховання 72 бійців.




Відповідальність за це взяли на себе активісти Соціал-національної асамблеї (СНА), які відбили Леніну ніс та обмалювали постамент.




Північна Корея вважає перший візит президента Південної Кореї Пак Кин Хе до США "прелюдією війни", спрямованою на ескалацію конфлікту на півострові.




Китайська влада почала розслідування відносно одного з найвідоміших китайських режисерів, Чжана Імоу, якого звинувачують у порушенні політики обмеження народжуваності.




Дві патрульні машини ДАІ - 1652 і 1621 - порушуючи багато правил дорожнього руху їздили вулицями Донецька.




Безробіття серед молоді в Греції досягла чергової рекордної позначки - дві третини греків молодше 24 років не мають роботи.




На думку свободівців, заборона на використання в Тернополі радянської символіки на момент акції комуністів була чинною.

 

Теплые приятные дни последнего месяца весны так и манят людей на природу, на шашлычки. Однако, если часто ходить на пикник, то хочется попробовать чего-то новенького, к примеру - шашлык из курицы.



Известный композитор Раймонд Паулс рассказал о "темном периоде", грозившем гибелью, богемных вечерах в компании с Аллой Пугачевой, реакции супруги на сплетни о его романах и знаменитой песне.