Чт, 2024-03-28, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Судно перекинулося в понеділок поблизу портового міста Паукто в умовах наближення шторму. Скільки людей загинуло, наразі не повідомляється.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




15 травня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, удень із грозою, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +23...+25 градусів.




Міністерство оборони Фінляндії звинуватило російські ВПС у порушенні повітряного простору. Відповідна заява розміщена на сайті відомства




Поліція американського міста Новий Орлеан (штат Луїзіана) встановила особу чоловіка, який відкрив у неділю, 12 травня, вогонь по учасниках параду на честь Дня матері.




Механізм фінансової стабільності від імені єврозони перерахував у понеділок, 13 травня, перший транш фіндопомоги Кіпру в розмірі 2 мільярдів євро.



Досить неоднозначне і скандальне рішення ухвалило Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) на засіданні в Монреалі, на якому були сформульовані поправки до фінальної версії Світового антидопінгового кодексу 2015 року.




Обама і Кемерон зі стриманим оптимізмом говорять про плани міжнародної конференції з Сирії. Конфлікт не досяг би такого розмаху без зовнішньої дії, визнають деякі експерти.




Збитки державних вуглевидобувних підприємств вiд виробництва вугiльної товарної продукцiї в сiчнi-квiтнi 2013 року становили 4,780 млрд гривень, що на 41,8% бiльше, нiж за аналогiчний перiод 2012 року.




"7 чудес Києва" - це вже ІV етап всеукраїнської акції "7 чудес України", який триватиме у 2013 році з метою визначення визначних історико-архітектурних об'єктів столиці України.





Під натиском імпортної продукції частка українських товарів у роздрібних торгових мережах все меншає.


Известный представитель шоу-бизнеса России пообщался с журналистами, ответил на их вопросы, а также рассказал, что накануне ему понадобилась установка лобовых стекол в Москве быстро и качественно, а поэтому он очень рад, что наткнулся на сайт mister-auto.ru.