Пт, 2024-04-19, 05:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У заяві наголошується, що настав час для української влади вирішити найважливіші питання для того, щоб зробити можливим підписання угоди.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




16 травня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +26...+28 градусів.




Двох пілотів оштрафували і тимчасово відсторонили від роботи через інцидент з моделлю, що стався під час польоту.




Американський дипломат Райян Фогл радше нагадує комедійного агента Остіна Пауерса, аніж серйозного Джеймса Бонда.



Прем'єр-міністр Австралії Джулія Гіллард, представляючи в парламенті країни законопроект про реформи у сфері соціального забезпечення для інвалідів, не змогла стримати сліз.




Журналісти побували там, де зареєстрована людина, що відправила модель Оксану Сафіну, яка загадково загинула, на заробітки в Китай.




"Сьогодні ж близькі до Януковича "господарники" і "поліпшувачі" крадуть мільйонами і це їм майже сходить із рук".





Україна, яку на "Євробаченні-2013", представляє співачка Злата Огневич, увійшла до фіналу пісенного конкурсу.



Громадяни мають вийти на мітинг, бо "Янукович розуміє лише мову сили великої маси людей на вулиці". "Від того, скільки людей прийде на Європейську площу, залежить подальша поведінка влади".




По численности населения Украина находиться на пятом месте среди европейских стран и втором месте среди стран СНГ (после России).