Ср, 2024-04-24, 19:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




18 травня на Європейській площі в Києві відбудеться мітинг у рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!"
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




18 травня в Києві мінлива хмарність, короткочасні дощі, місцями грози, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +26...+28 градусів.


Представник партії "Свобода" Андрій Мохник, оцінюючи проведену в Росії гру, заявив, що "це ще одне підтвердження, що росіяни нам ніякі не брати". У той же час він зазначив, що якихось кроків у відповідь з цього приводу націоналісти робити не планують.


Сільради Київської області та Криму завалені заявами - люди з різних областей країни масово просять виділити їм безкоштовно землю. Інакше погрожують судами. Заяви штампує правозахисна організація "Варта". За свої послуги бере 20 тис грн.


Не встигли ми щось сказати, як Михайло Чечетов, який після Помаранчевої революції переховувався в Москві від наїздів з боку української влади, відразу видав, що не може бути нікого в світі, хто міг би створити конкуренцію Партії регіонів.


У кулуарах Ради зараз щосили обговорюють фінальну акцію опозиції "Вставай, Україно!". Опозиціонери збираються 18 травня об 11.00 на Європейській площі, звідки збираються пройти маршем до Софійської площі.




«Когда они поняли, что их угрозы не имеют воздействия, вчера попытались предлагать деньги за неучастие в этом митинге».


Мешканець британського міста Брайтон заявив місцевій владі, що він випадково виявив у місті вікно в інший вимір. Чоловік написав чиновникам листа з інформацією про "портал, або вихор", який може засмоктати необережних мешканців.



Мерія Тбілісі проігнорувала прохання католікоса-патріарха грузинської православної церкви Ілії Другого, який вимагав не допустити проведення в грузинській столиці гей-параду.


Столична міліція закрила кримінальну справу, яка все ж лишається загадковою: про смерть 19-річної красуні Каті Окорокової. У середині січня дівчину знайшли мертвою в орендованій квартирі елітного будинку на вулиці Городецького в Києві.