Чт, 2024-03-28, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У контексті висловлених зауважень GRECO наполегливо просить органи державної влади вжити рішучих дій з метою реалізації невиконаних рекомендацій і, зокрема, схвалити відповідні законопроекти, що є на розгляді у Раді.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



23 травня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, гроза, вітер південно-західний, 5-10 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +23...+25 градусів.


До 60-ї річниці Норильського повстання – події, що великою мірою спричинила розпад СРСР, – лідери та свідки повстання, історики, інтелектуали, громадські діячі згадуватимуть події травня 1953 року в Норильську.



Елітний сорт висаджених на Хрещатику дерев виявився фальшивкою. Місяць тому у столиці посадили італійські саджанці "Бріотті", бо цей вид стійкий до молі. Однак згодом чиновників насторожило: дерева заквітли не тим кольором.



Мне вот долго было интересно, как партия власти планирует протянуть в Европу "Вадика-Румына" и подобных ему хунвейбинов? В ручную кладь они явно не залазят, а в багаже уже едет Юлия Владимировна Тимошенко.



Генеральний консул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв опинився в центрі скандалу, заборонивши членам російської делегації йти на прем'єру художнього фільму "Хайтарма", що розповідає про депортацію кримськотатарського народу.




Депутати Верховної Ради з фракції ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко та їхні помічники виламали двері до зали засідань Київської міської ради, бо їх туди не пускали.



Сім людей було госпіталізовано в американському штаті Алабама через невідоме респіраторне захворювання, двоє з них померли.


Крокодил-рекордсмен на прізвисько Кассіус Клей відзначив на фермі в австралійській Північній території своє 110-річчя. З нагоди урочистості власники тварини подарували йому 20-кілограмовий торт із курчат. Делікатес прикрасили святковими свічками.



В последнее время все большее количество россиян начинает интересоваться политикой. Именно поэтому им очень интересно делится своим мнением с окружающими, узнавать политические новости и мнения экспертов



Верховна Рада ухвалила постанову про відзначення 60-річчя з дня народження співачки Квітки Цісик. За відповідну постанову за основу і в цілому проголосувало 275 народних депутатів.