Пт, 2024-03-29, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


З перемоги почала виступи на відкритому чемпіонаті Франції друга ракетка України Еліна Світоліна. У першому колі українка у трьох сетах здолала Роміну Опранді зі Швейцарії і пробилася до другого кола, де зустрінеться з 29-ю сіяною турніру, американкою Варварою Лепченко.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Будівництво першої в Україні та Східній Європі Ступи, буддійського культового монументу, почнуть наприкінці червня біля села Паньківка на Луганщині.



Провівши дослідження на пляжах Бретані, французькі науковці з'ясували, що в жінках з татуюваннями чоловіки бачать "легку здобич".



Розпад єврозони залишається лише питанням часу, і держави Європи тільки затримують його завдяки грошовим вливанням, що, врешті, збільшить економічний тягар виходу з валютного блоку для Німеччини.



Лікарня в Лос-Анджелесі стала першим у світі медичним закладом, який здійснив пряму трансляцію операції на головному мозку. Трансляція здійснювалася через сервіс Vine.



Зарубежные СМИ описывают в понедельник удивительный случай, происшедший в феврале этого года в школе Elkins города Миссури-Сити, штат Техас.



Все чаще в сфере энергоприборов мы слышим о преобразователе частоты. Давайте же разберемся что такое «частотный преобразователь» и где он применяется.



У США дев'ятирічна Ханна Робертсон привселюдно докоряла керівнику відомої на весь світ мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's.



28 травня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +20...+22 градуси.




"14 вересня 1954 року влада СРСР здійснила жахливе, нечуване у світовій історії злодіяння: випробування ядерної зброї на власних громадянах".



Опозиція хоче отримати право клопотати про звільнення ув'язнених. Відповідний проект постанови у Верховній Раді зареєстрували депутати Сергій Міщенко (позафракційний) і Микола Паламарчук (УДАР).




Луценко запевняє, що не планує створювати нової політичної сили чи громадської організації і хоче стати посередником між народом та лідерами опозиції.




Саміт Тихоокеанського альянсу, членами якого є Колумбія, Перу, Мексика і Чилі, завершився домовленостями.




Щоб повністю виконати закон про пільги для "чорнобильців" необхідно 88 млрд гривень - таких грошей у бюджеті немає.



У ПР пропонують готуватися до кардинальної територіальної реформи. Нинішня система адміністративно-територіального поділу та виконавчої влади вимагає кардинальної перебудови.



Керівники Моніторингової місії Європейського парламенту Пет Кокс та Александр Квасьнєвський залишили Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові, в стаціонарі якої перебуває екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.



26 травня в Сочі відбулася зустріч президентів України та Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна. Точної інформації про те, що близько п'яти годин обговорювали глави держав, немає.