Чт, 2024-04-18, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





6 травня першими на небосхилі з'являться ета-Аквариди, пов'язані зі знаменитою кометою Галлея.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-05-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




6 травня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +21...+23 градуси.



Правоохоронці викрили в Донецькій області учасників організованого злочинного угруповання, які працевлаштували на вугільну шахту 7 "мертвих душ", за яких 3 роки отримували зарплату - всього 620 тисяч гривень.


Прихильники Юлії Тимошенко у суботу, 4 травня, прийшли до харківської лікарні "Укрзалізниці", де перебуває лідер опозиції, щоб привітати її з наступаючим святом Великодня.




Науковці вважають, що довголіття безпосередньо залежить від стану урини: чим вищий вміст білкових фракцій у сечі, тим гірше прогноз.




У США пройшли успішні випробування гіперзвукової ракети X-51A Waverider, повідомляє прес-служба офіційного сайту ВПС країни.




У результаті катастрофи поїзда з хімікатами в Бельгії двоє людей загинули, ще 14 одержали поранення. Пожежа локалізована, але впоратися з вогнем не вдається.


Після приходу до влади так званого "п'ятого покоління" китайських лідерів на чолі з генеральним секретарем ЦК Компартії Китаю (КПК) Сі Цзіньпіном в країні почалася активна боротьба з корупцією.


Український боксер Володимир Кличко захистив титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBA, WBO, IBF і IBO. У 12-раундовому бою в Маннгеймі (Німеччина) він виграв у італійця Франческо П'янети технічним нокаутом у 6-му раунді.