Пт, 2024-03-29, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Вся видимая «стабильность» украинской экономики держится лишь на долговом пузыре.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




7 травня в Києві малохмарно, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +22...+24 градуси.





У Нігерії в результаті збройного конфлікту на етнічному грунті загинули 39 людей.




На приватному заводі "Енергокапітал" у Макіївці Донецької області в ніч із п'ятниці на суботу сталися два вибухи, після яких почалася пожежа.




Троє осіб загинули і близько 40 постраждали у результаті пожежі в гуртожитку в Харкові вранці у понеділок, 6 травня.




Мати вдома собаку дійсно корисно для здоров'я. Такий висновок дослідження, проведеного вченими під керівництвом доктора Дебори Уеллс.





У столиці на вулиці Інженерній на складі паперових виробів у понеділок, 6 травня, спалахнула масштабна пожежа.




4 травня в Харкові завершився центральний матч 27-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому місцевий "Металіст" обіграв київське "Динамо" з рахунком 2:0.




Можливість переходу Чехії на євро не тішить жителів країни. Рекордна кількість громадян висловлюються проти введення в країні єдиної європейської валюти.




У Василькові відмовились реєструвати єдиного кандидата на посаду мера міста від опозиції, представника партії УДАР Сергія Сабова.