Чт, 2024-04-18, 23:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


По всей Италии в четверг арестованы 86 человек - в рамках масштабного расследования о кражах багажа в аэропортах. 49 из них - сотрудники авиакомпании Alitalia и наземных служб столичного международного аэропорта Фьюмичино "Леонардо да Винчи".
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




8 травня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +23...+25 градусів.


Учасникам загальнонаціонального траурного мітингу 18 травня в Сімферополі, приуроченого до чергової річниці депортації кримських татар, запропонують підтримати резолюцію з вимогою відставки глави уряду АРК Анатолія Могильова.





П'ять чоловік загинули в результаті виверження філіппінського вулкана Майон, ще семеро отримали різні травми.


На посту наставника луцької "Волині" Анатолія Дем'яненка замінив Віталій Кварцяний. Офіційний сайт клубу повідомляє, що 59-річний фахівець був представлений футболістам і адмінперсоналу команди в якості виконуючого обов'язки головного тренера.




"У разі, якщо голова держави по досягненню 80-річного віку прагне і далі керувати країною, він повинен бути страчений незалежно від його бажання", - наголошується в прес-релізі.



Загальний обсяг державних запозичень у 2013 році заплановано в обсязі 135,5 млрд гривень, з яких 92,9 млрд становлять внутрішні запозичення, 42,7 млрд гривень - зовнішні запозичення.



Володарка чудового сопрано, британська співачка Сара Брайтман, подарувала собі десятиденну путівку на Міжнародну космічну станцію (МКС) за 50 мільйонів доларів.




Співачка Тіна Кароль, яка втратила коханого чоловіка і продюсера Євгена Огіра, тепер працюватиме під заступництвом Григорія Лепса.




Американські наркологи успішно завершили клінічні випробування вакцини, котра навчає імунну систему щурів розпізнавати молекули героїну та його похідних і нейтралізувати їх.