Чт, 2024-04-25, 06:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

День Перемоги змусив вкотре замислитися про долю ветеранів, які дожили до 68-ї річниці закінчення російсько-німецької війни, яка була частиною Другої світової. Адже як свідчить соціологія німецькі пенсіонери, в тому числі і колишні вояки Вермахту, живуть значно краще за свої ровесників у Росії
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





У Тернополі під час акції прихильників КПУ відбулося зіткнення між правоохоронцями і депутатами від "Свободи".




10 травня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +27...+29 градусів.




Влада використовує незаконні клони місцевих організацій партії "Батьківщина" для зриву реєстрації єдиного кандидата від опозиції на посаду мера Василькова Київської області Сергія Сабова.





Депутат від "Свободи" Ірина Фаріон заявила, що радянська "побєда" ніколи не стане українською "перемогою".



Спроби замовчати злочини проти прав людини у ХХ столітті та державна підтримка радянських свят, зокрема 9 травня, призвели до цензури, політичних в’язнів та відновлення атрибутів авторитаризму.




В Івано-Франківську представники ВО "Свобода" розпочали мітинг і розбили намети з партійною символікою на місці, де мали намір провести марш комуністи.




По закінченню урочистостей з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на Пагорбі Слави у Львові двоє людей розгорнули антикомуністичні плакати.




Влада Ізраїлю повідомила Вашингтону про серйозну стурбованість з приводу планів Росії продати Сирії зенітні ракетні системи С-300, які значно посилили б сирійські ППО.



Науковці з Лос-Аламоської національної лабораторії (штат Нью-Мексико), якою відає Міністерство енергетики США, повідомили про існування робочого прототипу обчислювальної мережі, заснованої на квантовій механіці.




Британська королева Єлизавета II в ході традиційного щорічного виступу на Церемонії відкриття парламенту оголосила про плани вжити нових заходів з обмеження прав мігрантів у Сполученому Королівстві.