Чт, 2024-04-25, 11:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Зіткнення поліції з демонстрантами, які виступають проти приїзду президента США Барака Обами в ПАР, відбулися в суботу, 29 червня, на околиці Йоганнесбурга.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон прибув з неоголошеним візитом до Афганістану і відвідав базу британських військ в Гільменді.



На території стародавньої доісламської держави Гарамантида, що існувала з XI століття до н. е. по VII століття н. е., були знайдені залишки поселень, що конкурують за розміром з давньоримськими містами тієї епохи.



Если вы никогда еще не были заграницей или же наоборот — так часто ездите, что уже просто некуда ставить визы и штампы о взъезде-выезде в паспорте, тогда мы советуем заказать загранпаспорт тут -mypassport.kiev.ua.



30 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +23...+25 градусів.




30 июня на «Донбасс Арене» «Шахтер» проведет второй матч Объединенного турнира, в котором встретится с московским «Спартаком».



На боротьбу з молодіжним безробіттям Євросоюз направить 8 млрд євро. Гроші на гарантії роботи та навчання отримають країни, де понад 25% безробітних - це дещо більше середнього рівня по ЄС.




За рішенням Міжнародного арбітражного трибуналу у Відні, російський "Газпром" буде змушений повернути частину платежів німецької енергетичної компанії RWE.




В центрі Києва у п'ятницю ввечері, 28 червня, після дощу затопило одну з центральних вулиць – Еспланадну.



Сезон відпусток у розпалі. Золота пора не лише для туроператорів, але й авіаперевізників. Утім, більшість українців не можуть дозволити собі подорожі літаками через їхню дорожнечу.



За уточненими даними, жертвами заворушень у Єгипті 28 червня стали, щонайменше, три людини, в тому числі, громадянин США і двоє єгиптян.

 

Брюссель поки не бачить необхідності у введенні санкцій проти українських чиновників, причетних до порушень прав людини і масштабних корупційних схем в Україні.



26 червня, у Синодальному залі Київської патріархії по вулиці Пушкінській, 36 відбувся Архієрейський Собор УПЦ КП, на якому були затверджені запропоновані патріархом Філаретом зміни та доповнення до Статуту Церкви.