Сб, 2024-04-20, 03:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Золоту медаль здобула шаблістка з Миколаєва, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. Разом з нею на п’єдестал пошани піднялася студентка зі Львова Галина Пундик, яка виграла "бронзу".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лія Ахеджакова святкує ювілей. За паспортом їй сьогодні 75, але колеги впевнені, в житті - ніби 13. Вона зіграла більш ніж у 50 картинах і в кожну роль вносила щось пустотливе і вперте.



Затриманий у справі про зґвалтування і побиття у Врадіївці таксист Сергій Рябіненко дає свідчення, що у скоєнні злочину брали участь обидва міліціонери.




Депутати "Батьківщини" не відкидають можливості застосування силових методів під час запланованої на 11 липня сесії Київської міськради.



У Харківській області міліція вилучила понад 12 мільйонів кущів конопель загальною вагою майже 122,5 тисячі кілограмів. Вартість наркосировини становить понад 1,28 мільярда гривень.

 


Как известно, кредит уже давно стал неотъемлемой частью финансового рынка. В связи с этим появляются и развиваются новые отрасли в сфере кредитных услуг.

 




Негосударственная организация World Service Authority выдала бывшему сотруднику ЦРУ Эдварду Сноудену паспорт гражданина мира. С этим документом он может отправится в Того, Мавританию или Эквадор.




Військова частина 1471 Державної прикордонної служби придбала одягу та постільної білизни на 38,77 мільйонів гривень.




11 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +29...+31 градус.




Революция в Украине может начаться с конфликта с милицией, местными властями или бандитами.




Украина поднялась на 4-е место командного зачета на Универсиаде в Казани.



Росія заради захисту своєї автомобільної промисловості готова застосувати до України економічні санкції.